• Man - fre: 9:00 - 20:00
  • Oslo, Tlf. +47 400 00 333

Velkommen!

Sentu AS er et team på 5 tannleger og 2 sekretærer. Vi gjør vårt beste for at alle som kommer til oss skal føle seg godt ivaretatt. Alle tannlegene er utdannet ved det odontologiske fakultet i Oslo og er medlem av Den norske tannlegeforeningen. Dette innebærer bla. at vi er forpliktet til å være faglig oppdatert gjennom tannlegenes obligatoriske etterutdanning. 

Oslo,
Et team av fagfolk

Høyt kvalifiserte tannleger

Vi har både spesialister og allmennpraktiserende tannleger og tannpleiere. Dette betyr at vi kan ta imot henvisninger fra din eksisterende tannlege, og at du som bruker oss fast kan få utført alle typer tannbehandling på ett sted. Vi har også åpent på kveldstid og i helger, og vakttelefon alle dager hele året.

Sentu AS

Hvorfor velge oss?

Fleksibel åpningstid, ingen ventetid og god forutsigbarhet er bare noen av grunnene til å velge oss.

Tett oppfølging og tannleger som bryr seg

Vi ringer hjem til deg og spør hvordan det går etter du har fått streng eller blitt operert. Vi kaller det en “care call”, der vi forsikrer oss om at du har det bra også etter du har vært her.

Fleksibel åpningstid

Vi har stor forståelse for at tannlegebesøk kan bety at man må ta fri fra skole og jobb, og vi vil være tilgjengelig for pasientene.

Riktig pris

Vi har en fast pris før hver behandlingsfase starter.

Time på dagen – få hjelp med en gang hvis noe skjer

I Tannlege AS vi er alltid tilgjengelig for pasientene og garanterer at du får time samme dag eller påfølgende dag for akuttbehandling.

Alternativer til vanlig tannregulering

Hvis du av ulike grunner ønsker en mindre synlig streng, vi har flere alternativer for deg.

Å få tannregulering skal ikke gjøre vondt!

Å få tannregulering innebærer at du flytter på tennene for at de skal stå rett. Det er helt normalt og ufarlig at det gjør vondt de første dagene, men det trenger ikke å gjøre det. Apollonia har utviklet et system for smertebehandling de første dagene.

Kvalitetspleie

På vår klinikk tilbyr vi alle aspekter i alle spektrum av tannbehandlinger

Vi tilbyr akutt behandling og tannlegevakt alle dager hele året, og tar imot henvisninger for spesialisttjenester innen protetikk, kirurgi, endodonti og radiologi (CBCT).

Finne oss på kart

Oslo, Nydalen

Omfattende tannløsninger for alle dine tannlegebehov.

Send spørsmål